I går gik jeg hen af fortovet med mine 2 hunde. Min labrador, som kan gå igennem ild og vand, uden nogen sinde at give udtryk for, hvis noget gør ondt.

Og så min lille cavalier, som nogen gange kan tangere til at være hypokonder!

Så du kan nok regne ud, at frost, kulde og salt på veje og fortove ikke passer den lille dame.

Faktisk går hun helst ikke ud, når det er koldt og vådt – men en god vinterfrakke hjælper på hendes humør.

Og ja, så må jeg nok erkende, at jeg heller ikke spørger hende, om hun vil med ud at gå. Hun skal! Hun er gammel, og jeg er overbevist om, at det er min pligt at aktivere den gamle krop hver dag, så hun holdes i gang.

 

Nå, men på vej hen af fortovet, som selvfølgelig er saltet, hyler min lille cavalier op, som om jeg sparker hende i bagdelen.

Det gør jeg selvfølgelig ikke, men hun har fået salt i poterne, og jeg er ikke i tvivl om, at det svider.

Jeg børster poterne, og vi kan gå videre!

 

Har du også oplevet det?

 

Her er 3 måneder, du kan passer på din hunds poter om vinteren:

800075_11: Brug en rigtig god potepleje. Smør hunden trædepuder rigtig godt både før og efter gåturen. Det giver smidige trædepuder, som ikke revner og sprækker så let. Og en god potepleje kan ofte hjælpe til hurtigere heling, hvis trædepuden har små rifter.

Jeg anbefaler B&B Potepleje, som jeg har gode erfaringer med. Den er nem at smøre på og den trænger hurtigt ind i trædepuden, så hunden ikke har glatte poter.

 

2: Skyld hundens poter grunddigt efter gåturen. Så får du hurtigt renset salt og evt. små isklumper af, så hunden ikke skal føle gener længe efter gåturen.

 

15201035_23: Nogle hunde har meget sarte poter, og de kæmper med revner i trædepuderne hele vinteren. Hvis det er tilfældet, så overvej et par gode sko til hunden. Jeg ved godt, det lyder skørt, at skulle give sin hund sko på – men hvis formålet er at mindske hundens smerter eller gener i poterne, så kan det vist godt forsvares.

Men køb nogle gode sko. Langt de fleste sko på markedet er tænkt som en midlertidig løsning, hvis hunden f.eks. har en skade på poten.

Det er ikke sko, der er lavet til langvarig aktivitet for hunden. Jeg anbefaler Ruffwear sko, da de er udviklet forskellige typer hundesko til outdoor aktivitet.

 

Og så kunne jeg tilføjet et punkt mere!

Tænk over, hvor du går med hunden om vinteren. Hvis du helt kan undgå de steder, hvor der saltes, så gør det. Det vil din hund helt sikkert trives aller bedst med!

 

3 måder at passe på hundens poter om vinteren
Tagged on:             
www.scriptsell.netwww.freepiratemovie.comBest Premium Wordpress Theme/Best Premium Wordpress Theme/