Er du ejer af en sød hund? Og er du nysgerrig efter at vide mere om hunde? Så er hundebloggen.dk måske noget for dig.

Her er jeg sammen med vores lille cavalier
Her er jeg sammen med vores lille cavalier

Her på hundebloggen kan du læse indlæg omkring:

  • hverdagen store og små udfordringer som hundeejer
  • tips og tricks til træning og leg med din hund
  • råd og vejledning omkring valg af udstyr til din hund

Skribenten her på siden er Lonni Lund. Min mand og jeg fik vores første hund for 8 år siden – en dejlig Cavalier King Charles, og for knap 7 år siden fik vi vores anden hund – en Labrador.

Derudover har jeg arbejdet med dyreartikler i 10 år, som grossist til de danske dyrehandlere. Gennem årene har jeg modtaget utrolig meget feedback fra både dyrehandlere og forbrugere, og jeg har haft et utal af gode diskussioner omkring dyreartikler, foder, træning og så videre. Noget af denne erfaring vil jeg dele med dig her.

Her på hundebloggen finder du ikke nogle facit, for der er delte meninger om næsten alting, når det gælder hundeopdragelse, hundefoder, korrekt aktivering osv. Men lad dig inspirere og brug det eller de del-elementer, som du synes passer til dig og din hund.

Velkommen til hundebloggen:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

www.scriptsell.netwww.freepiratemovie.comBest Premium Wordpress Theme/Best Premium Wordpress Theme/